ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οικονομική Ύφεση, Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σταϊκούρας,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υπεύθυνη του Τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σχολίασε τις εκτιμήσεις Σταϊκούρα για ύφεση της τάξεως του 16% στο β’ τρίμηνο του 2020.
«Ύφεση 16% για το β’ τρίμηνο (σύμφωνα με τις δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ, Χ. Σταΐκούρα) σημαίνει μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση.
»Τουρισμός δεν υφίσταται, ολόκληρες επαγγελματικές ομάδες καταστρέφονται», σημείωσε η Ράνια Σβίγκου σε ανάρτηση της στο Facebook, απαντώντας στις δηλώσεις Σταϊκούρα.
«Η ΝΔ νομίζει ότι μπορεί να αποφύγει τις ευθύνες της διά της λασπολογίας και του αντιπερισπασμού.
»Ευθύνη και καθήκον της Αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου είναι να απαντήσουν στις ανάγκες της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας για το δύσκολο σήμερα και το ακόμα πιο δύσκολο αύριο.
»Με ένα συγκροτημένο και ριζοσπαστικό πολιτικό πρόγραμμα, με καθαρές κοινωνικές αναφορές και γείωση στην κοινωνία», τονίζει χαρακτηριστικά.























































