Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρίτσης και Φίλης καταγγέλλουν τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι διαφημίζει την σχολή του «Ελληνική Αγωγή»

Χαρίτσης και Φίλης καταγγέλλουν τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι διαφημίζει την σχολή του «Ελληνική Αγωγή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αδικαιολόγητη σιωπή καταλογίζει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή την ανάρτηση – διαφήμιση στο Twitter του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής «Ελληνική Αγωγή».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Χαρίτσης:

«Περιμέναμε υπομονετικά όλη μέρα μία απάντηση από την κυβέρνηση για τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κρίση για να διαφημίσει εκπαιδευτικά προγράμματα, επί πληρωμή, της σχολής του.

»Όπως φαίνεται, ούτε το Σύνταγμα και το ασυμβίβαστο που προβλέπει για τους υπουργούς, ούτε φυσικά η ηθική έχει κάποια σημασία για τον κ. Γεωργιάδη.

»Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται. Οφείλει να απαντήσει άμεσα:

»Στηρίζει ή αποδοκιμάζει τις πρακτικές του υπουργού του να διαφημίζει την οικογενειακή του επιχείρηση;», τονίζει στο σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Φίλης σχολιάζει καυστικά τον Άδωνι Γεωργιάδη για το πεντάευρο μάθημα της Ελληνικής Αγωγής

Νωρίτερα με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Νίκος Φίλης τη διαφήμιση που κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει η Ελληνική Αγωγή, έναντι 5 ευρώ, εν μέσω της πανδημίας που κρατά τους μαθητές στο σπίτι.

«Το πρώτο ζωντανό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά από την Ελληνική Αγωγή, ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι σπίτι να το παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (κόστος μόνον 5€)» προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης διαφημίζοντας τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει σχετικά:

«Και ξάφνου μέσα στις δυσκολίες των ημερών, Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το υπουργείο Παιδείας!

»Και μάλιστα κατευθείαν από τον ίδιο τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη!

»Με απευθείας διαδραστικό πρόγραμμα για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Ελληνικής Αγωγής!

»Με πιστοποιητικό παρακολούθησης! Με κόστος μόλις 5 ευρώ!».

«Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση και την κατάρτιση και δεν σταματά στα voucher-περίγελο για τους επιστήμονες.

»Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική!» συμπληρώνει ο Ν. Φίλης και καταλήγει με τη λέξη «ντροπή!»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης: Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας, η νέα εποχή στην Υγεία

Ο Μητσοτάκης έτοιμος για ανασχηματισμό προσώπων και όχι αλλαγή πολιτικής – Τα «ονόματα» που «παίζουν»

Άδωνις Γεωργιάδης: Τοξική και επικίνδυνη υποκρισία από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Συναγερμός στην Κίνα: Ανακαλύφθηκε νέος κορωνοϊός με πιθανότητα μετάδοσης στον άνθρωπο

Γεωργιάδης: Ο Βανς μίλησε με κυνισμό, αλλά όχι μακρυά από την αλήθεια – Οι Ευρωπαίοι τα έχουν χαμένα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Τι είναι ο αριστερός εθνικισμός ή σοσιαλπατριωτισμός
Leftist Nationalism (ή αριστερός εθνικισμός) είναι μια πολιτική ιδεολογία που συνδυάζει τον εθνικισμό με αριστερές,...