ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Βρούτσης, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Κυριάκος Μητσοτάκης, Συνταξιούχοι, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Εργασίας,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μετά τα “γαλάζια παιδιά” η κυβέρνηση Μητσοτάκη βολεύει και τους “γαλάζιους παππούδες”», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή».
Σημειώνει πως «η τροπολογία που ετοιμάζει για τους συνταξιούχους του δημοσίου τομέα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία αποκαλύπτει σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα Αυγή, συνιστά πρόκληση για όλη την κοινωνία».
«Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «με τροπολογία που σχεδιάζει να φέρει προς ψήφιση, και μάλιστα άμεσα, ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, οι συνταξιούχοι του δημοσίου θα μπορούν να στελεχώνουν θέσεις συμβούλων υπουργικών γραφείων, χωρίς να περικόπτεται η σύνταξη τους (!), όπως ισχύει μέχρι σήμερα».
«Δεν φθάνει που η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αυξάνει τον αριθμό και τους μισθούς των μετακλητών στο δήθεν επιτελικό κράτος.
»Τώρα, πέρα από τα “γαλάζια παιδιά”, επιχειρεί να βολέψει και τους “γαλάζιους παππούδες”!», σχολιάζει.
Τονίζει δε πως «κάθε μέρα που περνάει, καθίσταται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι το μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η τακτοποίηση ημετέρων» και ότι «η ΝΔ επιστρέφει τη χώρα στην εποχή, τη νοοτροπία και τις πρακτικές του «Μαυρογιαλούρου», από τις οποίες η ίδια δεν έχει ξεφύγει».
Ο ΣΥΡΙΖΑ «προειδοποεί» τον κ. Βρούτση «να μην προχωρήσει στην κατάθεση της κατάπτυστης τροπολογίας αυτής», υπογραμμίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει «στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να μετατρέψει το δημόσιο σε ρουσφετολογικό μηχανισμό για το κόμμα του».























































