Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούλογλου: Έρχονται εξελίξεις και σε άλλες χώρες για τη Novartis

Κούλογλου: Έρχονται εξελίξεις και σε άλλες χώρες για τη Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Τα έγγραφα του FBI αναφέρουν επτά ονόματα Ελλήνων πολιτικών για το σκάνδαλο της Novartis», σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, προσθέτοντας ότι «συζητάμε αν ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έστησε σκευωρία.

»Ας υποθέσουμε ότι το έκανε, γιατί τον Τσίπρα τον αφήνουν απ’έξω;

»Το FBI ποιός το έβαλε μέσα; Είναι το FBΙ του Παπαγγελόπουλου; Είναι το FBI του ΣYΡΙΖΑ;».

Ο ίδιος μιλώντας στην Θεσσαλική τηλεόραση TRT, υπογράμμισε ότι «σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και σε άλλες χώρες που διερευνούν το εν λόγω σκάνδαλο».

Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η εικόνα των Δικαστικών που συγκρούονται μεταξύ τους βλάπτει τη χώρα.

«Δεν είναι καλό για τον πολιτισμό μας, τη δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

Έπρεπε οι δικαστικοί να σέβονται ο ένας τη δουλειά του άλλου.

»Αλλά πώς να γίνει αυτό όταν στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, στη συνάντηση στη Βιέννη με αμερικανικό κλιμάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, του έδωσαν όνομα πολιτικού -του οποίου συγγενικό πρόσωπο έχει καταθέσεις στις ΗΠΑ οι οποίες δε δικαιολογούνται- αλλά δεν το πήρε».

Ο Στ. Κούλογλου επισήμανε επίσης τα εμπόδια που θέτει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών στη διαλεύκανση του σκανδάλου.

«Αυτός ο αισχρός νόμος, που κατασκεύασε το παλαιό σύστημα το οποίο χρεοκόπησε τη χώρα, προβλέπει ότι όταν σε έναν ανακριτή Δικαστικό έρθει το όνομα ενός πολιτικού, είναι υποχρεωμένος, αμελλητί, δηλαδή αμέσως, χωρίς να προχωρήσει σε παραπάνω έρευνες, να το στείλει στη Βουλή.

»Αν γινόταν όπως σε όλες τις άλλες χώρες, όπου οι ανακριτές ερευνούν ανεξάρτητα τις όποιες ενδείξεις ή κατηγορίες εναντίον πολιτικών, οι Δικαστικοί θα έκαναν τη δουλειά τους και θα αποφεύγετο ο διασυρμός όσων πολιτών είναι αθώοι», σημείωσε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ «καίει» την κυβέρνηση – Πέφτει στο 23,8% η ΝΔ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ – 23,2% ο Τσίπρας – Καθολική η στήριξη στους αγρότες

Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...