ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους παλιούς του συντρόφους στο ΠΑΣΟΚ, καρφώνει ο άλλοτε υπουργός Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, με ανάρτησή του στα social media.
«Έχει έρθει στο mail μου το 300ό μήνυμα από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για το θέμα του Πανεπιστημιακού ασύλου και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι λένε, γιατί όλα παραπέμπουν σε κάποιες δηλώσεις της ηγεσίας, από τις οποίες δεν βγάζω άκρη.
»Παιδιά, για να μην κουράζεστε υπάρχει μόνο μια σαφής διατύπωση που μπορείτε να κάνετε, αν σέβεστε στοιχειωδώς τον εαυτό σας και την ιστορία σας, και η οποία είναι η εξής:
»«Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ είναι υπέρ της επαναφοράς της σχετικής διάταξης του νόμου Διαμαντοπούλου, της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ/Γ. Παπανδρέου, με την οποία είχε καταργηθεί με τρόπο απόλυτο και ξεκάθαρο το λεγόμενο Πανεπιστημιακό άσυλο».
»Άλλωστε όταν ψηφίστηκε ο νόμος Διαμαντοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας ήταν η κ. Φώφη Γεννηματά.
»Αυτά και σταματείστε επιτέλους τις δηλώσεις επί δηλώσεων και, κυρίως, σταματείστε να κοροϊδεύετε εαυτούς και αλλήλους».























































