ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Κολωνάκι, Κωνσταντίνος Φρουζής, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο Novartis,

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο φακός του newsbreak.gr συνέλαβε επ’ αυτοφώρω σε γνωστό καφέ του Κολωνακίου τον πάλαι ποτέ ισχυρό άντρα της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή με τον δημοσιογράφο – σύμβουλο επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαναγιώτου ο οποίος προαλείφεται και για διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος συμμετείχε σε σεμινάρια επικοινωνίας στελεχών της ΝΔ, ενώ θεωρείται από τα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το τετ α τετ προκαλεί ερωτηματικά καθώς ο Κωνσταντίνος Φρουζής που ήταν ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της εταιρείας Novartis φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis και στον χρηματισμό προσώπων από την εταιρεία.























































