Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Μέγα σκάνδαλο τα δώρα της κυβέρνησης στους μεγαλοκαναλάρχες”

“Μέγα σκάνδαλο τα δώρα της κυβέρνησης στους μεγαλοκαναλάρχες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από την Κέρκυρα όπου και βρίσκεται χαρακτήρισε «μέγα σκάνδαλο» την τροπολογία «με τα δώρα στους μεγαλοκαναλάρχες», που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι «η αυγουστιάτικη (ν)τροπολογία με τα δώρα στους μεγαλοκαναλάρχες, που κατέθεσε άρον – άρον η κυβέρνηση, σε άσχετο νομοσχέδιο, χωρίς καν να δώσει περιθώριο στο Γενικό Λογιστήριο να συντάξει έκθεση οικονομικών αποτελεσμάτων, συνιστά μέγα σκάνδαλο και μείζονα αντιδημοκρατική εκτροπή που κατακουρελιάζει τον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα».

“Ζούμε από καιρό σε έναν εικονικό κοινοβουλευτισμό και σε μία θνήσκουσα Δημοκρατία των συμφερόντων εναντίον του λαού”, είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και προέβλεψε ότι το φθινόπωρο θα είναι μία περίοδος, όπου πρόκειται να οξυνθούν στο έπακρο όλες οι αντιφάσεις και τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής.

Όπως εκτίμησε το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να αντέξει την ανεξέλεγκτη, κλιμακούμενη και πρωτοφανή φοροεπιδρομή, που μόνο για το χαράτσι στα ακίνητα αντιπροσωπεύει περίπου 4 δισ. ευρώ».

Ο ελληνικός λαός, πρόσθεσε, δεν μπορεί να ανεχθεί δίπλα στη φοροεξόντωση, το ξεσπίτωμα εξαιτίας των “κόκκινων δανείων” και το λουκέτο σε δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ούτε τη νέα επερχόμενη κατεδάφιση μισθών και του ασφαλιστικού συστήματος.

Το ερχόμενο φθινόπωρο, προέβλεψε, με πρώτο ορόσημο τη ΔΕΘ, θα είναι περίοδος μεγάλων, ραγδαίων και ανατρεπτικών κινηματικών και πολιτικών εξελίξεων που πιθανόν να επισπεύσουν και τις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ «καίει» την κυβέρνηση – Πέφτει στο 23,8% η ΝΔ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ – 23,2% ο Τσίπρας – Καθολική η στήριξη στους αγρότες

Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...