ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών, Σοφία Βούλτεψη,

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θεωρώ ύβρη να ασχολούμαστε όλη μέρα με το θέμα των καθαριστριών όταν έχουμε 1,5 εκατ. ανέργους», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής όπου κλήθηκε να σχολιάσει τον αγώνα που δίνουν εδώ και πολύ καιρό οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
«Υπάρχουν επαγγέλματα που δεν μπορούν να επιβαρύνουν το κράτος», είπε στο Mega η κ. Βούλτεψη και τόνισε πως «δεν μπορούν να είναι οι καθαρίστριες κρατικοί υπάλληλοι».
«Είμαστε όλοι καθαρίστριες αλλά δεν μπορούμε να είμαστε κρατικοί υπάλληλοι».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ακόμη ότι δε βάζει στο ίδιο «τσουβάλι» τους αστυνομικούς και άλλους εργαζόμενους που είναι στον ιδιωτικό τομέα με τις καθαρίστριες και πρόσθεσε: «Οι δικαστικές αποφάσεις για τους ενστόλους θα εφαρμοστούν».























































