Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Νέα Δημοκρατία θα απολύσει κομματικούς υπαλλήλους

Η Νέα Δημοκρατία θα απολύσει κομματικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία,

Αυτοί που θέλουν να βάλουν τάξη στη χώρα δεν μπορούν συμμαζέψουν τα οικονομικά του κόμματός τους. Ο λόγος φυσικά για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία όχι μόνο χρωστά 600.000 στη ΔΕΗ (μιλάμε για τέτοια ξεφτιλίκια), γενικά χρωστά της Μιχαλούς, γι’ αυτό -κι όπως διαβάζουμε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το κόμμα ετοιμάζεται να απολύσει υπαλλήλους.

Όπως γράφει η εφημερίδα, “απόφαση του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου και του διευθυντή του κόμματος, Κώστα Τσιμάρα, σε συνεννόηση με το Μαξίμου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν να διαμορφώσουν τις συνθήκες για τη μετάλλαξη της ΝΔ σε έναν σύγχρονο και ευέλικτο πολιτικό οργανισμό”. Τώρα, πώς ακριβώς το κατάφεραν, αναρωτιόμαστε εμείς, με χρέη 600.000 μόνο στη ΔΕΗ, μόνο οι εγκέφαλοι της Νέας Δημοκρατίας μπορούν να το εξηγήσουν.

Το θέμα είναι, ότι το κόμμα έχει μείωση της κρατικής χρηματοδότησης κατά 85% σε σχέση με το 2011 κι αφού έκαναν διάφορες οικονομίες που τις αναφέρει η εφημερίδα και είναι περιττό να σας τις αναπαράγουμε, στεκόμαστε στην είδηση που “καίει”, ότι δηλαδή οι δύο πετυχημένοι μάνατζερ της Δεξιάς (που χρωστάνε 600.000 στη ΔΕΗ) αποφάσισαν να απολύσουν και υπαλλήλους. Η αλήθεια, βεβαίως είναι, ένα τόσο μικρό κόμμα -όπως η ΝΔ- τι άραγε χρειάζεται τόσους υπαλλήλους και τόσο μεγάλα γραφεία;

Δεν παίρνουν παράδειγμα από το ΠΑΣΟΚ που άφησε πίσω την πολυκατοικία στην Ιπποκράτους και γύρισε στη Χαριλάου Τρικούπη; Δηλαδή, το μέγαρο στη Συγγρού τι ακριβώς το χρειάζονται; Μήπως είναι τόσοι πολλοί; Ας κόψουν από τα κτίρια αντί να απολύουν ανθρώπους, οι νεοφιλελεύθεροι μάνατζερ που θέλουν να κυβερνήσουν και την Ελλάδα και χρωστάνε 600.000 στη ΔΕΗ!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: Στο 23% η ΝΔ – Μόλις ένας στους τέσσερις πολίτες επικροτεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση: Μόλις στο 24% η ΝΔ – Οι πολίτες θέλουν συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Μάριος Σαλμάς – «Τον εκβίασαν για να μη μιλήσει» – Σοβαρές καταγγελίες κατά Μητσοτάκη

Μάριος Σαλμάς: «Ο γιος του πρωθυπουργού προανήγγειλε τη διαγραφή μου από τις ΗΠΑ»

Αυξάνονται οι διαφωνούντες γαλάζιοι βουλευτές – Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Σαλμά για να τους φιμώσει – Ο διάλογος πριν την «εκδίωξη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Αλέξης Τσίπρας: «Προάσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων απέναντι σε τουρκικές προκλήσεις»
«Την ανάγκη να διατηρηθεί η δυναμική που δημιουργήθηκε για την ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής από...