Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κόλλια Τσαρουχά παραιτήθηκε «κραυγάζοντας» στο Facebook: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική»

Η Κόλλια Τσαρουχά παραιτήθηκε «κραυγάζοντας» στο Facebook: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέσω Facebook ανακοίνωσε την παραίτησή της από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Με ένα κείμενο απλοϊκό, σχεδόν παιδικό, για να γίνεται κατανοητό από τους ψηφοφόρους της, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά έγραψε:

«Από τις πρώτες μέρες που πολιτεύομαι, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, έχω δηλώσει ότι δεν θα συναινέσω σε καμία παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” και ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

»Ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης έκανα σαφές σε όλους τους εκπροσώπους ξένων χωρών που συνάντησα ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική.

»Ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, διαπιστώνοντας με περηφάνια σε όλη την Ελλάδα την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων που υπερασπίζονται τη Δημοκρατία και την εθνική μας κυριαρχία, κατέστησα σαφές ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

»Τώρα που ολοκληρώνεται η έξοδος τη Πατρίδας από τα Μνημόνια και έχουν τεθεί ισχυρές βάσεις για την καταπολέμηση της διαπλοκής, ΑΠΟΧΩΡΩ από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για να συνεχίσω μαζί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Πάνο Καμμένο τον αγώνα ενάντια στο προσύμφωνο των Πρεσπών, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!

»Είναι υποχρέωσή μου, απέναντι στις θυσίες των προγόνων μας, ώστε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να παραμένει η δίκαιη κληρονομιά των Ελλήνων και κανενός άλλου!

»Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, στον Ελληνικό Στρατό και στην Κυβέρνηση για το σπουδαίο έργο που με ειλικρίνεια και εντιμότητα ολοκληρώσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

»Συνεπώς, παραδίδω την παραίτησή μου στον Πρωθυπουργό της χώρας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας

Ο «Κίμων» γαλανόλευκος – Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται – Ο «Κίμων» επιστρέφει μετά από 2500 χρόνια στην Ανατ. Μεσόγειο

Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας

Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...