Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιώργος Καμίνης: «Η ΝΔ χρεοκόπησε τη χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα γι΄ αυτό»

Γιώργος Καμίνης: «Η ΝΔ χρεοκόπησε τη χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα γι΄ αυτό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Τον κ. Τσίπρα τον νομιμοποίησε πολιτικά ο κ. Σαμαράς με τα Ζάππεια» τόνισε από τη Σύρο ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης σημειώνοντας ότι «η Ν.Δ. χρεοκόπησε τη χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα γι’ αυτό».

Μιλώντας στη νομαρχιακή συνέλευση επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής στη Σύρο, ο κ. Καμίνης εκτίμησε ότι «οι επιδοματικές πολιτικές και ελεημοσύνες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν οδηγούν πουθενά» και σημείωσε ότι «το Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο να μιλήσει προγραμματικά για την επόμενη ημέρα της χώρας, αφού στις πλάτες του πέφτει η ευθύνη και οι προσδοκίες των πολιτών για την πορεία της χώρας».

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι «πρόκειται για την πιο ανεύθυνη κυβέρνηση όλων των εποχών, καθώς έριξε στο πολιτικό παιχνίδι τρία μείζονος σημασίας ζητήματα, όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος, το μακεδονικό και τις σχέσεις κράτους – εκκλησίας, με μόνο στόχο τη δημιουργία πολιτικής πόλωσης και πρόσκαιρων εντυπώσεων».

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα στη συζήτηση για την αναθεώρηση του συντάγματος, ο κ. Καμίνης παρατήρησε ότι είναι σημαντικό να διασφαλισθεί ο σταθερός εκλογικός κύκλος της τετραετίας και η μη διάλυση της Βουλής για ασήμαντες αφορμές, όπως επίσης και η κατάργηση της προνομιακής ρύθμισης για τις ποινικές ευθύνες υπουργών και την ασυλία των βουλευτών.

Ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι επιμένει δογματικά στο άρθρο 16 για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τονίζοντας ότι «για το Κίνημα Αλλαγής σημασία και προτεραιότητα έχει το δημόσιο πανεπιστήμιο, απέναντι σε όσους ανέχονται την υποβάθμισή του και αδιαφορούν.

Για τις σχέσεις κράτους – Εκκλησίας, ο δήμαρχος Αθηναίων είπε ότι «έγινε συζήτηση πίσω από τις πόρτες για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να ευτελίσει το θέμα γύρω από νέες προσλήψεις στο δημόσιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Ανυποχώρητοι οι αγρότες: «Ο πρωθυπουργός μας εμπαίζει» – Ανοιχτά τα μπλόκα στις γιορτές

Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό

Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% έως 33% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...