ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Χριστίνα Σιδέρη,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γνωστό στέλεχος της δεξιάς πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας, η Χριστίνα Σιδέρη από τη Γλυφάδα, αποφάσισε να κατέβει υποψήφια στις εθνικές εκλογές με άλλο δεξιό κόμμα και όχι με τη Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με γαλάζιες πηγές, η Χριστίνα Σιδέρη είναι μία από τα δεκάδες μεσαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που τα έχει «σπάσει» με την Πειραιώς εξαιτίας της κατάληψης του κόμματος από τους εκσυγχρονιστές του Κώστα Σημίτη.
Η ίδια το τελευταίο διάστημα εξαπολύει συνεχώς επιθέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το προφίλ της στο Facebook.
Αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της μεγάλης αναταραχής που επικρατεί μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαιτίας της άλωσής του από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ.
Πριν από λίγες ώρες η ίδια έγραψε: «Παιδιά αν είπα και κάτι παραπάνω για το Μητσοτάκη και το συρφετό του, να με παρεξηγείτε γιατί δεν είχα πυρετό».
Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει γίνει γνωστό με ποιον δεξιό σχηματισμό θα κατέβει, αλλά όπως μας είπαν «η συμφωνία έχει κλείσει».























































