ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 21η Απριλίου (Πραξικόπημα), Αθήνα, ΔΗΜΑΡ, Δικτατορία, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Πολυτεχνείο,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μεγάλη δημοκρατική παρακαταθήκη για τους αγώνες του ελληνικού λαού και της νεολαίας, αλλά και εξαιρετική ευκαιρία για την ενίσχυση της συλλογικής μας αυτογνωσίας» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «την ώρα που τα φαντάσματα του τυφλού φανατισμού, του φασισμού και του ρατσισμού ακόμη και μέσα στη Βουλή παίρνουν σάρκα και οστά, η διαφύλαξη του δημοκρατικού κεκτημένου και ο ασυμβίβαστος αγώνας ενάντια στη βία αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής του Πολυτεχνείου στη δημοκρατική ιστορία της χώρας».
Ο κ. Θεοχαρόπουλος επισημαίνει παράλληλα ότι «όσοι αμαυρώνουν την ημέρα μνήμης όχι μόνο δεν τιμούν αλλά ουσιαστικά απαξιώνουν την φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου».























































