ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Νέα Δημοκρατία ήταν έτοιμη να υποστηρίξει μια λύση στο «Σκοπιανό» με την προϋπόθεση ότι θα συντασσόταν με αυτή και ο Πάνος Καμμένος. Η συγκλονιστική αποκάλυψη προέρχεται από τα πρακτικά των συνεδριάσεων των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια.
Συγκεκριμένα, από τα πρακτικά των συνεδριάσεων των εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων στα Σκόπια, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας της χώρας, Γκεόργκι Ιβανόφ, προκύπτει ότι η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, λειτουργούσε ως «ταχυδρόμος» του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, προς την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ.
Νίκολα Ντιμιτρόφ (κατά τη σύσκεψη κομμάτων στην πΓΔΜ):
«Τον Δεκέμβριο του 2017 είχε στείλει ο Μητσοτάκης την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη στον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει για τη θέση τους.
»Η Ν.Δ. είναι έτοιμη να υποστηρίξει μια λύση, μόνο όμως αν συνταχθεί κι ο Καμμένος με αυτήν».
Όπως γίνεται σαφές, η δήθεν πατριωτική στάση της Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό δεν εκπορεύεται από κάποια πεποίθηση αλλά από καθαρό μικροκομματισμό.
Ωστόσο, όποιος επιλέγει να κάνει μικροκομματικά παιχνίδια πάνω σε εθνικά θέματα είναι τουλάχιστον εθνικά ανεύθυνος και επικίνδυνος.























































