Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μιχάλης Καρχιμάκης: “Το ΠΑΣΟΚ δεν συγχωνεύεται και δεν διαλύεται”

Μιχάλης Καρχιμάκης: “Το ΠΑΣΟΚ δεν συγχωνεύεται και δεν διαλύεται”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης ζήτησε για μια ακόμη φορά τη σύγκλυση Συνεδρίου του κόμματος.

Κατά την τοποθέτησή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης τόνισε πως «η ΚΠΕ θα πρέπει να δεσμευτεί και να αποφασίσει πως η πολιτική και οργανωτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ δεν θα αμφισβητηθεί, ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά τη διεξαγωγή του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης».

«Το ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Καρχιμάκης, «δεν συγχωνεύεται και δεν διαλύεται. Δεν απορροφάται στις επιδιώξεις κανενός και δεν μπορεί η προσφορά του και η συμβολή του στην ελληνική κοινωνία να εξοβελιστεί στην μαύρη τρύπα της ιστορίας».

Παράλληλα, ζήτησε την άμεση διεξαγωγή συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, «πρώτα και κύρια από οτιδήποτε άλλο».

Ένα συνέδριο που όπως χαρακτηριστικά σημείωσε θα αποτελέσει το κυρίαρχο όργανο και θα αποφασίσει για τα πάντα.

Τόνισε ταυτόχρονα πως «η ανασύνταξη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης είναι πρωταρχικά ζήτημα περιεχομένου πολιτικών και συγκρούσεων, διαδικασία συμμετοχής της βάσης και όχι εκλογικές συγκολλήσεις κορυφής».

Τέλος ζήτησε να συγκληθεί εκ νέου η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή με αντικείμενο την αποτίμηση της πορείας ανταπόκρισης των άλλων δυνάμεων της «Δημοκρατικής Παράταξης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ «καίει» την κυβέρνηση – Πέφτει στο 23,8% η ΝΔ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ – 23,2% ο Τσίπρας – Καθολική η στήριξη στους αγρότες

Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι – Όλη η ομιλία

Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες – Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) – Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι (20,9%)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...