ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Τρόικα, Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι απολύσεις στο Δημόσιο και η υλοποίηση των προαπαιτούμενων ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη με τους επικεφαλής της τρόικας, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, το Σάββατο το πρωί.
Η τρόικα επέμενε στις απολύσεις 6.500 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και ως συνήθως η ελληνική πλευρά δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιηθεί και ο στόχος αυτός, με «αντιστάθμισμα», η τρόικα να μην επιμείνει στη θέσπιση νέου ποσοτικού στόχου για απολύσεις, από το 2015.
Κύκλοι του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέφεραν ότι το υπουργείο δεν έχει υποχρεώσεις όσον αφορά στα προαπαιτούμενα μέτρα, καθώς το ζήτημα της άρσης των διοικητικών βαρών βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση. Σημειώνεται ότι, στην αποστολή της τρόικας έχει πλέον ενσωματωθεί και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, ο οποίος ήταν στην Ουκρανία για την επίβλεψη του εκεί προγράμματος του ΔΝΤ.























































