ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποκρατικοποίηση ΔΕΗ, Γιάννη Μανιάτη, ΔΕΗ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Νικήτας Κακλαμάνης, Ραχήλ Μακρή,

















































Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Ουκρανικά υποβρύχια drone έπληξαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο – H στιγμή της έκρηξης (βίντεο)
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εγκρίθηκε από το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ», με ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ επί της αρχής και επί των άρθρων.
Στην ψηφοφορία πήραν μέρος 98 βουλευτές, εκ των οποίων οι 51 ψήφισαν υπέρ, 46 κατά και 1 παρών.
Υπέρ ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές. Παρών δήλωσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.
Από την ψηφοφορία απουσίασε η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία αντικαταστάθηκε την τελευταία στιγμή από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη.
Απουσίασαν επίσης οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.
Αμέσως μετά την ψήφιση και πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του πρώτου θερινού τμήματος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρόλαβαν να ανακοινώσουν το αίτημά τους για διεξαγωγή δημοψηφίσματος με ερώτημα αν οι πολίτες εγκρίνουν το ψηφισμένο νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ.
Η εισηγητής του κόμματος Ραχήλ Μακρή ζητούσε το λόγο και ο Προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης της τον έδωσε. Όταν η βουλευτής ανακοίνωσε το αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Προεδρεύων συνέχισε τη συνεδρίαση, ενώ τον λόγο ζητούσαν και από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Επισημαίνεται ότι το νομοσχέδιο ψηφίσθηκε και στο σύνολο και στέλνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να υπογραφεί.























































