Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κατά της Μακρή και υπέρ Πιπιλή

Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κατά της Μακρή και υπέρ Πιπιλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η “σοβαρή αριστερά” του 1,2%, των μνημονίων και των… ποταμιών χτύπησε ξανά στη Βουλή! Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας “κατά των βουλευτών που απαξιώνουν το κοινοβούλιο με τις συνεχείς εντάσεις και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς”προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη ζητώντας του να εφαρμόζεται κατά γράμμα ο Κανονισμός λειτουργίας του Σώματος.

Αφορμή για την επιστολή της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ αποτέλεσε επεισόδιο στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου μεταξύ της κυρίας Φωτεινής Πιπιλή και της κυρίας Ραχήλ Μακρή.

Ειδικότερα, στην επιστολή της αναφέρει:

«Προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα θα ήθελα να εκφράσω τη σφοδρή μου δυσαρέσκεια για την κατάσταση απαξίωσης που επικρατεί στις αίθουσες του Κοινοβουλίου, που κατακλύζονται από αντεγκλήσεις Βουλευτών, με απαράδεκτους όρους, χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές. Πιστεύω ότι την ίδια άποψη έχουν πολλοί συνάδελφοι Βουλευτές που αγανακτούν με τις διαμορφωθείσες συνθήκες, οι οποίες δεν τιμούν επ’ ουδενί τον κοινοβουλευτικό μας πολιτισμό και την δημοκρατική μας κουλτούρα. Αναγκάστηκα – με μεγάλη μου λύπη – να αποχωρήσω από την συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, καθώς οι διαξιφισμοί ανάμεσα σε Βουλευτές Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ευπρέπειας και κόσμιου διαλόγου. Συχνά, αισθανόμαστε ότι πλέον υπάρχουν Βουλευτές δύο ταχυτήτων: Αυτοί που δημιουργούν εντάσεις προς χάριν δημοσιότητας και αυτοί που υπομένουν σιωπηλά. Είμαι βέβαιη πως θα προβείτε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τηρηθεί ο κανονισμός της Βουλής και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προανακριτική: Δίωξη Τριαντόπουλου ζητά η ΝΔ – Οι θέσεις των άλλων κομμάτων

Νέο αντάρτικο στη ΝΔ από 11 βουλευτές για το «μαύρο κλείσιμο» του προγράμματος απασχόλησης ηλικιωμένων

Μαξιλάρι ασφαλείας ή φίμωτρο; – Σε αναβρασμό η ΝΔ ενόψει της εκλογής νέου γραμματέα της ΚΟ

Νίκος Δένδιας: Τέλος στις σκιές του παρελθόντος στα εξοπλιστικά – Πρωτοβουλία Δένδια για διαφάνεια

Νίκος Δένδιας: Θεσμική σταθερότητα και ενότητα στην Αμυντική Πολιτική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...