Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαγκάρντ σε Μέρκελ: Στο Eurogroup στις 21 Ιουνίου η απόφαση του ΔΝΤ για την Ελλάδα

Λαγκάρντ σε Μέρκελ: Στο Eurogroup στις 21 Ιουνίου η απόφαση του ΔΝΤ για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοιχτό αφήνει το ΔΝΤ το θέμα της συμμετοχής του στο ελληνικό πρόγραμμα, με την Κριστίν Λαγκάρντ να δηλώνει ότι ο τρόπος εμπλοκής του Ταμείου θα γίνει σαφής στις 21 Ιουνίου.

Όπως δήλωσε από το Βερολίνο η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, «το ΔΝΤ μπορεί ασφαλώς να εμπλακεί και να εμπλακεί με διάφορους τρόπους, με διάφορα εργαλεία. Θα κάνουμε χρήση όλων των εργαλείων, θα δούμε και όλες τις επιλογές, αλλά σε κάθε περίπτωση θα εμπλακούμε στην Ελλάδα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τότε θα υπάρξει μια ας πούμε “αποκάλυψη”, η οποία θα γίνει πολύ πιο σαφής στις 21 Ιουνίου. Τότε θα υπάρξει μια συνάντηση του Eurogroup και τότε θα γίνει σε όλους σαφές το τι εννοώ», είπε η κα Λαγκάρντ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν το Ταμείο θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα με οικονομική στήριξη ή μόνο με επίβλεψη.

Η κυρία Λαγκάρντ συμμετείχε στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση της Καγκελαρίου Μέρκελ με τους επικεφαλής των μεγάλων διεθνών οικονομικών θεσμών (ΟΟΣΑ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και Διεθνή Οργάνωση Εργασίας).

Στην φετινή, 10η τέτοια ανεπίσημη συνάντηση, συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Τράπεζας της Αφρικής Ακινγούμι Αντεζίνα.

Στο περιθώριο της συνάντησης, η κυρία Λαγκάρντ συναντήθηκε και κατ’ ιδίαν με την κυρία Μέρκελ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανικός Τύπος: Δέκα χρόνια από το «τελεσίγραφο Σόιμπλε» στην Ελλάδα

Γερμανία: «Μπλόκο» από τους «Πράσινους» για δαπάνες 900 δισ. για εξοπλισμούς

Γερμανία: Μαζική διαδήλωση στο Βερολίνο κατά της συνεργασίας Χριστιανοδημοκρατών και ακροδεξιάς

Αλέξης Τσίπρας στη Liberation: «Η επίδραση των αυταρχικών καθεστώτων θα είναι καταστροφική για την Ευρώπη»

Ο Σαουδάραβας ψυχίατρος που σκόρπισε τον θάνατο πιστεύει ότι η Γερμανία έχει σχέδιο εξισλαμισμού της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Τι είναι ο αριστερός εθνικισμός ή σοσιαλπατριωτισμός
Leftist Nationalism (ή αριστερός εθνικισμός) είναι μια πολιτική ιδεολογία που συνδυάζει τον εθνικισμό με αριστερές,...