ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Νίκος Παππάς, ΠΑΣΟΚ, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω... Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΠΑΣΟΚ απέσυρε την ερώτηση Παπαθεοδώρου για την παρακολούθηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά από δημοσιογράφους κατά την διάρκεια επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μετά από δημοσιεύματα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Παπαθεοδώρου είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στην οποία ουσιαστικά κατηγορούσε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και τους συνεργάτες του ότι κατασκεύασαν την είδηση ότι ανταποκριτές ελληνικών ΜΜΕ παρακολουθούσαν την ελληνική αποστολή και μάλιστα φορώντας περούκες για να μην αναγνωρίζονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες της “Αυγής”, ο Ν. Παππάς είχε επιλέξει να απαντήσει αύριο Παρασκευή στην ερώτηση, προκειμένου να αποκαταστήσει την πραγματικότητα και την εμπλοκή των αμερικανικών αρχών ασφαλείας και την προσαγωγή των δημοσιογράφων, όμως το ΠΑΣΟΚ έβγαλε την συγκεκριμένη ερώτηση από τον πίνακα επιλέγοντας να μην συζητηθεί.























































