ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκιβιάδης Στεφανής, Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Μέγαρα, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φωτογραφίες,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσκεψη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μεγάρων πραγματοποίησε σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.
Ο αρχηγός επιθεώρησε το χώρο λειτουργίας του νέου προσομοιωτή πτήσης ελικοπτέρων, όπου παρακολούθησε επίδειξη των δυνατοτήτων του, ενώ επισκέφθηκε τους υπό κατασκευή χώρους στέγασης, του εξομοιωτή πτήσης ελικοπτέρου τύπου CHINOOK.
Στη συνέχεια, ο κ. Στεφανής έδωσε οδηγίες, σχετικά με την οργάνωση της εκπαίδευσης, με εξέταση όλων των πιθανών σεναρίων μάχης, με σκοπό τη βελτιστοποίηση αυτής.
Συνεχάρη τους διοικητές, για τη διατήρηση του εξαιρετικού βαθμού ετοιμότητας, που επιδεικνύεται καθημερινά, τόσο στο πλαίσιο προγραμματισμένων και έκτακτων επιχειρησιακών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, όσο και στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς.



























































