ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Ξάνθος, Βουλή των Ελλήνων, Νέα Δημοκρατία, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Παύλος Πολάκης, Σκάνδαλο Novartis, Υπουργείο Υγείας,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία ότι «όταν η Δεξιά στριμώχνεται πουλάει παραδοσιακά της στηρίγματα» εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός προσθέτοντας ότι «γελάει ο κόσμος ότι εσείς είστε διώκτες της φαρμακοβιομηχανίας και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρικτής».
Μιλώντας στην Ολομέλεια αναφορικά με την πρόταση προανακριτικής της Ν.Δ. τόνισε ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης «που θέλει με αυτούς του όρους να κυβερνήσει».
Αναγνώρισε ότι υπάρχει πολύ σημαντική οικονομική επιβάρυνση στον πολίτη ωστόσο όπως τόνισε η κυβέρνηση διασφάλισε την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων.
Σημείωσε ότι «το στοίχημα της επόμενης περιόδου να πάμε σε σταδιακή αποκλιμάκωση της επιβάρυνσης. Συζητάμε για μία προοπτική με ελαχιστοποιημένη ή μηδενική συμμετοχή όταν ο πολίτης επιλέγει γενόσημα».
Απέρριψε την κριτική ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι το ίδιο. «Όταν αφήνατε τον κόσμο ακάλυπτο από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εμείς πρωτοστατούσαμε στην κάλυψη. Όταν κλείνατε νοσοκομεία, καταργούσατε κλίνες, συγχωνεύατε, υποχρηματοδοτούσατε εμείς δίναμε αγώνες για την περίθαλψη. Όταν εκλεγήκαμε μεροληπτούσαμε υπέρ του ΕΣΥ» είπε.
«Εσείς συγκαλύπτατε το πάρτι, θα βρούμε τις άκρες γιατί. Εμείς αυτό το πάρτι το φέραμε μπροστά στον δημόσιο βίο. Αυτή είναι η τεράστια πολιτική μας διαφορά» συνέχισε.
Κλείνοντας ανέφερε ότι «έχουμε και το ηθικό και το προγραμματικό και το αξιακό πλεονέκτημα για να εξυγιάνουμε το φαύλο στον χώρο του φαρμάκου».























































