Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρά Κοντονή κατά όσων συνδέουν την επίθεση στο Εφετείο με την κριτική σε δικαστικές αποφάσεις

Πυρά Κοντονή κατά όσων συνδέουν την επίθεση στο Εφετείο με την κριτική σε δικαστικές αποφάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποπροσανατολιστική, υποβολιμαία και πρωτίστως, προκλητική και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού, χαρακτηρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, σε δήλωσή του, την προσπάθεια «ορισμένων κύκλων να συσχετίσουν τη σημερινή εγκληματική ενέργεια στο Εφετείο Αθηνών, με την κριτική που διατυπώνεται σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια και το δημόσιο έλεγχο».

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει, μεταξύ των άλλων, ότι «όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη, συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους. Είναι γνωστό, ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις».

Συγκεκριμένα, η πλήρης δήλωση του Σταύρου Κοντονή έχει ως εξής:

«Η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να συσχετίσουν τη σημερινή εγκληματική ενέργεια στο Εφετείο Αθηνών, με την κριτική που διατυπώνεται σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια και τον δημόσιο έλεγχο, δεν είναι μόνο αποπροσανατολιστική και υποβολιμαία, είναι πρωτίστως προκλητική και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευθείες βολές Καραμανλή για το σκάνδαλο των υποκλοπών: Δεν δόθηκαν απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα

ΗΠΑ: Στη λίστα διεθνούς τρομοκρατίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δύο ελληνικές οργανώσεις – Ποιες είναι

Πάνος Ρούτσι: Με αφήσαν να αργοπεθαίνω έξω από τη Βουλή – Παρακολουθούν την οικογένειά μου

Αιχμές Στουρνάρα: «Η Ελλάδα από τις χώρες με τη χαμηλότερη αποτελεσματικότητα δικαστικού συστήματος στην ΕΕ»

Βρετανία: Δυο νεκροί από τρομοκρατική επίθεση σε συναγωγή του Μάντσεστερ – Νεκρός και ο δράστης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...