Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιον στηρίζει ολοφάνερα ο Γιώργος Παπανδρέου στην “τελική ευθεία” για την Κεντροαριστερά

Ποιον στηρίζει ολοφάνερα ο Γιώργος Παπανδρέου στην “τελική ευθεία” για την Κεντροαριστερά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ιστορίες» και όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για τις εκλογές σχετικά με τον νέο φορέα στην Κεντροαριστερά, ενόψει του δεύτερου γύρου.

Αναφέρθηκε κολακευτικά για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ δεν ανέφερε καν το όνομα του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Θέλω να συμβάλω ως εγγυητής αν θέλετε- ήμουν ο τελευταίος πρωθυπουργός που βγήκε με αυτοδυναμία και που βγήκε από το ΠΑΣΟΚ, από τον χώρο αυτό.

Έχω μια υποχρέωση να συμβάλω προς αυτήν την κατεύθυνση, αυτό θα κάνω» τόνισε και συμπλήρωσε: «Εγώ θέλω να κρατήσω μια στάση απόστασης, με την έννοια ότι ο ρόλος μου μπορεί να είναι διαφορετικός, γνωρίζω πολύ καλά και τη Φώφη, έχουμε δουλέψει μαζί.

Και παρά το ότι αργήσαμε σε αυτή τη διαδικασία ανασυγκρότησης, μπορούσαν προφανώς να έχουν γίνει νωρίτερα κάποια βήματα.

Θεωρώ ότι έπαιξε έναν θετικό ρόλο στην διαδικασία αυτή, ένα θετικό πρόσημο, και έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει».

Ο πρόεδρος του Κινήματος εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα περάσουν δέκα χρόνια για να καταφέρει η χώρα να βγει από την επιτροπεία, αμφισβητώντας τα περί «καθαρής εξόδου» από τα Μνημόνια που υποστηρίζει η κυβέρνηση.

Ο πρώην πρωθυπουργός έστρεψε τα «πυρά» του κατά του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησή του έφερε «σχεδόν την καταστροφή της χώρας», τα capital controls και χρέωσε την Ελλάδα με 80 δισεκατομμύρια.

«Μας πήγε πολύ πίσω, μετά εφάρμοσε ένα μνημόνιο πάρα πολύ σκληρό, θα μπορούσε να ήταν ένα διαφορετικό μείγμα» είπε ο ίδιος, σημειώνοντας παράλληλα ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν έχουν εντοπίσει τον «πυρήνα του ελληνικού προβλήματος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης: Ηγετικός ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ στην καθιέρωση της 9ης Φεβρουαρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας

ΠΑΣΟΚ: Αναστολή κομματικής ιδιότητας η «ποινή» για την Κατερίνα Μπατζελή

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση ταυτίζεται με τον πολιτικό υπόκοσμο του διδικτύου

Αποκαλύψεις του Inside Story για την «Ομάδα Αλήθειας» – Ποιοι και πώς πληρώνουν τα «τρολ» της ΝΔ

Δημοσκόπηση Mega: Απογοητευτικά ποσοστά για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Ανεβαίνει συνεχώς η Πλεύση Ελευθερίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...