ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εξεταστική Επιτροπή, Ερρίκος Ντυνάν, ΚΕΕΛΠΝΟ, Νοσοκομεία, Σκάνδαλο, Τράπεζες,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφαση να προχωρήσει στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων στην υπόθεση της πώλησης του «Ερρίκος Ντυνάν», έλαβε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, η οποία συνεδρίασε χθες.
Την πρόταση κατέθεσε ο εισηγητής της πλειοψηφίας, Σπύρος Λάππας.
Αρχικά αποφασίστηκε να ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών των μελών του ΔΣ που υπέγραψαν το μνημόνιο του πλειστηριασμού του Ερρίκος Ντυνάν.
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης έγινε, επίσης, ανασκόπηση της μέχρι σήμερα εξέλιξης της υπόθεσης ΚΕΕΛΠΝΟ και αποφασίστηκε η επιτάχυνση του χρόνου, λόγω του μεγάλου όγκου πληροφοριών που συλλέγει η Επιτροπή καθώς και άλλων στοιχείων που αναμένονται να περιέλθουν στη διάθεσή της.























































