Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Περίπου 30 χιλιάδες πρόσφυγες θα μείνουν στην Ελλάδα”, εκτιμά ο Γιάννης Μουζάλας

“Περίπου 30 χιλιάδες πρόσφυγες θα μείνουν στην Ελλάδα”, εκτιμά ο Γιάννης Μουζάλας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίπου 25.000 με 30.000 πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση ασύλου και δεν υπάγονται σε καθεστώς μετεγκαταστάσεων θα μείνουν οριστικά στην Ελλάδα εκτίμησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» γνωστοποίησε ότι ετοιμάζονται τρία νέα προγράμματα ένταξης με το πρώτο να αφορά νέα καταγραφή, ιδιότητες, απόδοση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ σε όποιον το δικαιούται, το δεύτερο να αφορά στην εγγραφή όλων των παιδιών στα σχολεία και πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, ενώ το τρίτο αφορά στην ένταξη στην εργασία.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε ότι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας «είχε μόνο θετικά αποτελέσματα» επαναλαμβάνοντας ότι η συμφωνία του Δουβλίνου «έχει πεθάνει».

Η Ελλάδα προχώρησε επιδεικνύει διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας, ενώ υπογράμμισε πως «μέσα από τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το ζήτημα, χωρίς βία, οργανωμένα και με τη δέουσα προσοχή, έχουμε πετύχει να έχουμε σχεδόν μηδενική άνοδο της εγκληματικότητας, η οποία περιορίζεται μέσα στα camps».

«Τις συμμορίες με τα Καλάσνικοφ και τις για χρόνια γεμάτες πλατείες από εξαθλιωμένους ανθρώπους τις αφήνουμε στο παρελθόν», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας σε ιστορικό χαμηλό 21%

Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό

Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% έως 33% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ «καίει» την κυβέρνηση – Πέφτει στο 23,8% η ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...