ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κορυφαίο σχόλιο για τον Γιάνη Βαρουφάκη έκανε η βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.
Κληθείσα να σχολιάσει στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ τους ισχυρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη στο πολιτικό άρλεκιν που συνέγραψε, η κυρία Αυλωνίτου παρομοίασε τον Γιάνη Βαρουφάκη με την… Αλίκη Βουγιουκλάκη, επειδή θέλει να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Η ίδια υποστήριξε ότι ο κ. Βαρουφάκης λέει ψέματα, μολονότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ γράφει ξεκάθαρα στο βιβλίο του ότι έχει καταγράψει τα πάντα στο κινητό του, μια πράξη βεβαίως παράνομη που συνιστά σοβαρότατο αδίκημα, αλλά από ό,τι φαίνεται ο Γιάνης Βαρουφάκης όπως αισθάνεται υπεράνω όλων γενικότερα, έτσι αισθάνεται και υπεράνω του νόμου.
«Ο Τσίπρας θα πάει στο Γουδή, αλλά για να εγκαινιάσει το Μετρό, όταν γίνει ο σταθμός» ανέφερε ακόμη, με σκωπτική διάθεση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ίδια πρόσθεσε επίσης ότι όταν κατάλαβε ο Αλέξης Τσίπρας τι ήταν ο κ. Βαρουφάκης, τον «έστειλε»: «Τον άκουσε και τον έστειλε».























































