ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις, Βίντεο, Δημήτρης Σταμάτης, Νέα Δημοκρατία, ΠΟΕ-ΟΤΑ, Σκουπίδια, ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
Ο «Κίμων» γαλανόλευκος - Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται - Ο «Κίμων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Έπρεπε να απολυθούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα με την λήξη της 8μηνης σύμβασης”, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ Δ. Σταμάτης, στην εκπομπή του Α. Λιάτσου στο KONTRA TV, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις της ΝΔ για “μικρότερο Δημόσιο” και επιβεβαιώνοντας το τι θα πράξει το κόμμα του αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
Και ο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, από την πλευρά του κατήγγειλε την κυβέρνηση σαν αποκλειστικό υπεύθυνο για όσα έγιναν, χωρίς καμία αναφορά στις ευθύνες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Ν.Τράκας επέρριψε ευθύνες στην Κυβέρνηση, αλλά και στην αντιπολίτευση όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Αλεξιάδης έκανε λόγο για “απολύσεις και ιδιώτες”.
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Αλεξιάδης, περιέγραψε αναλυτικά την πορεία του θέματος (από την περίοδο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), τα διλήμματα στα οποία βρέθηκε η Κυβέρνηση (αφού κληρονόμησε το κακό αυτό πρόβλημα), την πολιτική θέση για επίλυση του προβλήματος και τις διαχρονικές ευθύνες της ρουσφετολογικής πολιτικής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που δημιούργησαν το πρόβλημα.
Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν δημιούργησε το πρόβλημα, αλλά το αντιμετώπισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς απολύσεις και αποδυνάμωση των Δήμων και ότι άμεσα θα βρεθεί βέλτιστη λύση για να σταματήσει το πρόβλημα και των πολιτών και των εργαζομένων στην καθαριότητα.























































