Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δράμα” γαλάζιου βουλευτή: Πουλά τη βίλα στη Μύκονο μόλις 500.000 ευρώ

“Δράμα” γαλάζιου βουλευτή: Πουλά τη βίλα στη Μύκονο μόλις 500.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το δικό του προσωπικό δράμα ζει πασίγνωστος πρώην υπουργός της ΝΔ, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει τη βίλα που διατηρεί στο νησί των ανέμων, αλλά διαπίστωσε ότι πρέπει να κατεβάσει το τίμημα κατά… εάν εκατομμύριο, προκειμένου να μπορέσει να βρει αγοραστή.

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά η αρχική τιμή που ζητούσε ήταν περί το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση, ο γνωστός πολιτικός την κατέβασε, όπως λέει σε δικούς του ανθρώπους, περί τα 500.000 ευρώ.

Η μονοκατοικία στην περιοχή Ανω Μερά Μυκόνου, με τα τέσσερα υπνοδωμάτια, τα τέσσερα μπάνια την πλακόστρωτη αυλή, την πισίνα και τον κήπο είχε αποκτηθεί από τον κ. Γιακουμάτο το 2004. Κάθε χρόνο, λίγες μέρες το καλοκαίρι ή το Πάσχα ο πολιτικός δεν έχανε την ευκαιρία για να επισκεφθεί το νησί των ανέμων για να χαλαρώσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος: «Η κοινωνία μάς λέει “βρείτε τα”, για να μπει τέλος στη δυστοπία που έχει φέρει ο κ. Μητσοτάκης»

«Καρφιά» Πλεύρη κατά Μαξίμου για την υπουργοποίηση Τσάφου και την αναφορά σε «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου»

Χατζηθεοδοσίου για εκλογές στην ΚΕΕΕ: Η ήττα Μπρατάκου είναι ήττα κυβέρνησης και Μαξίμου

Πολάκης για Ευθυμίου: Αμοιβές από τον ΕΦΚΑ ως βουλευτής – Αντισυνταγματικό και ανήθικο!

Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Ανάπτυξης μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Τι είναι ο αριστερός εθνικισμός ή σοσιαλπατριωτισμός
Leftist Nationalism (ή αριστερός εθνικισμός) είναι μια πολιτική ιδεολογία που συνδυάζει τον εθνικισμό με αριστερές,...