ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιώργος Καραμέρος, Δημιουργία Ξανά, Θάνος Τζήμερος, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση με γροθιές εναντίον μίας περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά και περιφερειακός σύμβουλος Θάνος Τζήμερος, όπως κατήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, ανεβάζοντας βίντεο με την αναστάτωση που ακολούθησε το συμβάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Όπως αναφέρει σε αναρτήσεις του ο κ. Καραμέρος ο Θάνος Τζήμερος «γρονθοκόπησε στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες».
Σε δεύτερη ανάρτησή του ενημερώνει ότι «το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού. Επικίνδυνος».
Οι στιγμές μετα τις γροθιές του @ThanosTzimeros στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκιζει αφίσες και να προκαλεί pic.twitter.com/JEcPhxnE3w
— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) May 11, 2017
«Απολύτως καταδικαστέα» η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.
«Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής» τονίζει σε δήλωσή της.























































