Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Έμφαση στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Παππάς: Έμφαση στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος συμμετείχε στο AIPAC Policy Conference, στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανο-Ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων.

Ο υπουργός μίλησε σε πάνελ Ευρωπαίων υπουργών, όπου αναλύθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες τους, αλλά και η ευρύτερη περιοχή από το 2017.

Ο Νίκος Παππάς εστίασε στην αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να αναπτύξει η χώρα «ένα σταθεροποιητικό ρόλο στο μέσον μιας αποσταθεροποιημένης ευρύτερης περιοχής» αλλά παράλληλα και να σχεδιάσει από τώρα το στρατηγικό ρόλο της για την επόμενη ημέρα, όταν η περιοχή θα έχει σταθεροποιηθεί.

Μεταξύ των υπολοίπων υπογράμμισε την έμφαση που δίνει η ελληνική πλευρά στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ και ιδιαίτερα στην προώθηση των μεγάλων ενεργειακών πρότζεκτς των αγωγών φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Στο πάνελ εκτός από τον έλληνα υπουγρό συμμετείχαν ο υπουργός Εξωτερικών της Λετονίας, Έντγκαρς Ρινκέβιτς, ο υπουργός Επικρατείας για την Πολιτική Ασφάλειας και τη Διεθνή Συνεργασία της Ουγγαρίας, Ίστβαν Μίκολα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο

Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές

Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»

Διπλωματικές πηγές: Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...