ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκβιαστικό χαρακτήρισε το δίλημμα περί κυβερνητικής αστάθειας αν δεν πάει καλά η Ελιά στις ευρωεκλογές,ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και υπογράμμισε ταυτόχρονα ότι με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τους πολίτες του ΠΑΣΟΚ. Αυτούς που έδωσαν μάχες για μία δημοκρατική κοινωνία. Βεβαίως έχω διαφωνίες με αυτούς που προσαρτώνται με την συντηρητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν συνδέεται με πρόσωπα. Οι διαφωνίες μας είναι πολιτικές, δεν έχουν σχέση με πρόσωπα», είπε ο κ. Κουβέλης.
Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολείται με την Κεντροαριστερά και κατόπιν τόνισε ότι «το πολιτικό εκκρεμές του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σταθεροποιηθεί. Το σκίσιμο του μνημονίου ήταν ο πρώτος σταθμός. Η νέα διαπραγμάτευση ήταν ο δεύτερος. Υπόσχεται επιστροφή των πραγμάτων στην πρότερη κατάσταση. Αρνείται οποιαδήποτε μεταρρύθμιση. Εμείς πιστεύουμε ότι στον τόπο πρέπει να υπάρχουν μεταρρυθμίσεις. Οπότε με τα δεδομένα αυτά δεν υπάρχουν περιθώρια για συνεργασία».
Αναφερόμενος στο δημοσίευμα των «Financial Times» είπε ότι το ζήτημα δεν είναι «ότι δεν το γνώριζα εγώ. Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι δεν το γνώριζε ο ελληνικός λαός».























































