ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάλεσμα στους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησής απήθυνε σήμερα ο Γιώργος Κουμουτσάκος προκειμένου να συστρατευθούν όλοι μαζί ενάντια στα σχέδια των Τούρκων να μετατραπεί η Αγία Σοφία ως τέμενος από τις 29 Μαΐου.
Ζητά μάλιστα από τους σημερινούς περιφερειάρχες να συνυπογράψουν επιστολή – διαμαρτυρίας μαζί με τους υποψηφίους για τις περιφέρειες και του Δήμους της χώρας με στόχο να αποτραπεί η επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί στις 29 Μαΐου όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία.
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος παραθέτει σχέδιο επιστολής προς τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης επισημαίνοντάς του πως το ζήτημα αυτό αφορά ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα καθώς η Αγία Σοφία από το 1985 είναι επίσημα ενταγμένη από την ΟΥΝΕΣΚΟ στα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.























































