ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ ενός «έντιμου συμβιβασμού» με τους δανειστές τάσσεται σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Όπως τόνισε, αναμένει μία συμφωνία, η οποία θα συνεπάγεται την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) έως την άνοιξη του 2017.
«Μία τέτοια εξέλιξη θα επιτρέψει στην Ελλάδα να βγει δοκιμαστικά στις αγορές αργότερα, εντός του ίδιου έτους», υπογάμμισε ο Ευκλ. Τσακαλώτος, σημειώνοντας ότι “όλες οι πλευρές θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους, προκειμένου να φθάσουμε σε έναν συμβιβασμό”.
Οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, προειδοποίησε στη συνέχεια, θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική ανάκαμψη και την πρόωρη επιστροφή στις αγορές, και θα ενισχύσουν την άποψη ότι η Ευρώπη δεν ευθυγραμμίζεται με τους πολίτες της.
«Δεν μπορώ να βρω λογική στην επιστροφή σε αβεβαιότητα και καθυστερήσεις» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας ότι η Αθήνα τηρεί τις δεσμεύσεις της και συμμετέχει «εποικοδομητικά» στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς.























































