Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μίχαλος στο Ευρωκοινοβούλιο: Ισχυρή επιχειρηματική συνεργασία για τέλος στη λιτότητα

Μίχαλος στο Ευρωκοινοβούλιο: Ισχυρή επιχειρηματική συνεργασία για τέλος στη λιτότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη δημιουργία μιας ισχυρής επιχειρηματικής συμμαχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο ζήτησε από τους εκπροσώπους της επιμελητηριακής και επιχειρηματικής κοινότητας της ΕΕ, ο αναπληρωτής πρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων και πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος , μιλώντας στο «4ο Ευρωκοινοβούλιο των επιχειρηματιών» σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοιινοβούλιο.

Στην παρέμβαση του ο κ. Μίχαλος επεσήμανε την ανάγκη αλλαγής των πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, τονίζοντας ότι αυτές επιτείνουν την ύφεση και απειλούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την ΕΕ .

mixalos

Ο αναπληρωτής πρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων κάλεσε τους εκπροσώπους του επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης σε μια ισχυρή συμμαχία, με στόχο μια συντονισμένη και γενικευμένη παρέμβαση στις εθνικές κυβερνήσεις των χωρών-μελών της ΕΕ για στροφή σε πολιτικές ανάπτυξης και στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων που πραγματικά θα ενισχύσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για τις οποίες ακούγονται μόνο ευχολόγια, χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις για την ουσιαστική στήριξη τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Στο πλευρό των αγροτών τα Επιμελητήρια: «Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας για την ανάπτυξη και το μέλλον της χώρας»

Καρυστιανού-Φαραντούρης στις Βρυξέλλες για άρθρο 86: Να προχωρήσουν οι διώξεις για ΤΕΜΠΗ και ΟΠΕΚΕΠΕ

Νίκος Δένδιας: Το όραμα είναι η Ελλάδα να γίνει παραγωγός οπλικών συστημάτων

Αποκάλυψη Φαραντούρη: Ωρολογιακή βόμβα €1 δισ. τα χρέη αγροτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...