ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δέσμευση να αποκαταστήσει το ρόλο των συμβουλίων στα Πανεπιστήμια ανέλαβε σε συνάντηση με τους Προέδρους και τους Αναπληρωτές Προέδρους των Συμβουλίων των ΑΕΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
“Δεσμεύομαι, προσωπικά, ότι η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αποκαταστήσει το ρόλο των Συμβουλίων των Πανεπιστημίων, με όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Ο θεσμός των Συμβουλίων έτυχε πρωτοφανούς πολιτικής και ακαδημαϊκής συναίνεσης, όταν δημιουργήθηκε. Δυστυχώς, η σημερινή Κυβέρνηση έχει στόχο την αποδυνάμωση και υποβάθμιση του θεσμού. Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να διώχνει ένα τόσο ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό, που ανιδιοτελώς προσφέρει στην αναβάθμιση και εξωστρέφεια του δημόσιου Πανεπιστημίου», υπογράμμισε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.
Παράλληλα, αναφερόμενος στα Συμβούλια, έκανε λόγο για έναν θεσμό – τομή, που συμβολίζει «τον εκσυγχρονισμό, την ποιότητα και τη διαφάνεια στα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ».























































