ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαίτησε από την Ελλάδα την έκδοση οκτώ στασιαστών που με στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.
Πρόκειται για επτά στρατιωτικούς, δύο ταγματάρχες, ένα λοχαγό και πέντε οπλίτες καθώς και έναν άντρα με πολιτικά, που μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην γειτονική χώρα έφθασαν στην Αλεξανδρούπολη από την Κωνσταντινούπολη.
Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι «η Άγκυρα απαιτεί την έκδοση των οκτώ πραξικοπηματιών που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, στην Ελλάδα».
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Sabah, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι οι ελληνικές αρχές είναι έτοιμες να συνεργαστούν με την Τουρκία και θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο.























































