Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπακογιάννη: Η απλή αναλογική είναι συνταγή ακυβερνησίας

Μπακογιάννη: Η απλή αναλογική είναι συνταγή ακυβερνησίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η απλή αναλογική είναι συνταγή ακυβερνησίας, το ξέρουν όλοι» τονίζει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά. Όπως εξηγεί, με το συγκεκριμένο εκλογικό σύστημα η συγκρότηση κυβέρνησης θα απαιτεί τη συνεργασία τεσσάρων κομμάτων «και αυτό, με το πολιτικό κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα, νομίζω ότι δεν μπορεί να δώσει αποτελεσματική κυβέρνηση».

Αναφέρει ότι η ΝΔ είναι ανοιχτή στην πρόταση που κατέθεσε το Ποτάμι για μείωση του μπόνους, ενώ εκτιμά ότι η πρόταση της κυβέρνησης για τον νέο εκλογικό νόμο, δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 200 ψήφους, ώστε να εφαρμοστεί από τις επόμενες εκλογές.

Για το ενδεχόμενο το Brexit να επαναφέρει σενάρια περί Grexit, η τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ επισημαίνει πως «μόνο όταν η Ελλάδα σταθεί στα πόδια της και μπορέσει να βγει στις αγορές, ο κίνδυνος αυτός θα εκλείψει».

Τέλος, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στη συμφωνία για τον ΟΛΠ «όπως εξαπάτησε του Έλληνες, προσπάθησε να εξαπατήσει και τους Κινέζους, προκειμένου να ικανοποιήσει τα συμφέροντα βολεμένων συνδικαλιστών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MRB: Στο ναδίρ η ΝΔ με μόλις 22,9% – Το 52,2% θέλει συνεργασία κομμάτων Κεντροαριστεράς

Σ. Φάμελλος: Η ακρίβεια και τα υπερκέρδη είναι αποτέλεσμα της ανεπάρκειας του Κ. Μητσοτάκη

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιράζει «καθρεφτάκια» υποτιμώντας τη νοημοσύνη του λαού

Φάμελλος: Η κοινωνία θέλει να ανατρέψουμε τον Μητσοτάκη – Δεν θέλει συναινετική αντιπολίτευση

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δήθεν μειώνει φόρους, αυξάνει 2,7% τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Εορταστικό ωράριο: Πότε αρχίζει, τι ώρες θα μένουν ανοιχτά τα καταστήματα – Τι ισχύει για τις Κυριακές
Σε λίγες ημέρες, από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, θα τεθεί σε ισχύ το εορταστικό ωράριο...