ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω... Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κλιμάκιο της 383ης Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων & Αεροπυρόσβεσης, θα επισκεφτεί στις 3 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Το κλιμάκιο σταθμεύει στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας και βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου.
Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης.
Η 383η Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης επιτελεί μεγάλο κοινωνικό έργο καθώς κύρια αποστολή της είναι η αεροπυρόσβεση με ιδιαίτερα απαιτητικές αποστολές που υποστηρίζονται από τα αεροσκάφη Canadair.
Παράλληλα πολύτιμη είναι η συμβολή των πληρωμάτων που αφοσιωμένα στο καθήκον βρίσκονται σε καθημερινή ετοιμότητα για τη μάχη της αεροπυρόσβεσης.























































