Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μάνος δίνει και οδηγίες ποιους υπουργούς να διώξει ο Τσίπρας

Ο Μάνος δίνει και οδηγίες ποιους υπουργούς να διώξει ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Στέφανος Μάνος, ΣΥΡΙΖΑ,

Tις συμβουλές προς τον Αλέξη Τσίπρα για το ποιους πρέπει να διώξει από την κυβέρνηση δίνει o Στέφανος Μάνος, εκτιμώντας προφανώς ότι κάποιος ζήτησε μία νεοφιλελεύθερη γνώμη.

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο Focus fm σχολιάζοντας δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν θέλουν αλλά ψηφίζουν τα μέτρα, ανέφερε πως «ο κόσμος διασκεδάζει πλέον με τέτοια πράγματα», καθώς όπως είπε, «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταντήσει ανέκδοτο.»

«Ο πρωθυπουργός αν θέλει να επιτύχει κάποια πρόοδο, θα πρέπει να διώξει από δίπλα του ανθρώπους όπως ο κ. Σπίρτζης, ο κ. Δρίτσας και ο κ. Σκουρλέτης. Θέλει ανθρώπους που να προσθέσουν κάτι διοικητικά, κάποιους που προχωρούν τα πράγματα, όπως ο κ. Νίκος Παππάς ανέφερε ο κ. Μάνος.

«Καθημερινά πλέον υπάρχει η πιθανότητα ‘ατυχήματος’ για τον πρωθυπουργό», δήλωσε ο Στέφανος Μάνος, τονίζοντας τα πράγματα έχουν γίνει πλέον πολύ δύσκολα.»Έτσι όπως φτιάχτηκε το υπέρ ταμείο ιδιωτικοποιήσεων είναι τρομερό, θυμίζει πολεμικές επανορθώσεις.»

Όσο για τους επικεφαλής του υπερταμείου ο κ. Μάνος σημείωσε, ότι «χρειάζονται σπουδαίοι άνθρωποι για να κάνουν σπουδαία δουλειά, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πάνε εκεί, αλλά θα πάνε σπιθαμιαίοι άνθρωποι.»Είχα ελπίδες αρχικά για τον Τσίπρα, επειδή ήταν νέος, αλλά πολύ σύντομα είδα ότι οι άνθρωποι δεν είναι στα καλά τους, κάθε μέρα μάλιστα πείθομαι ότι είναι όλο και χειρότεροι», κατέληξε ο κ. Μάνος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: «Η παραδοχή Κυρανάκη επιβεβαιώνει την διασύνδεση ΝΔ με Ομάδα Αλήθειας και Blue Skies»

Φάμελλος για «Ομάδα Αλήθειας: «Ένα ακόμα σκάνδαλο διαφθοράς της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Αλ. Τσίπρας: Συνεργασία των ευρωπαϊκών και αμερικανικών προοδευτικών δυνάμεων για διεθνές δίκαιο και ειρήνη

Φαραντούρης: «Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αντιστάθμισμα για την ακύρωση σημαντικών έργων, όπως η ηλεκτρική διασύνδεση»

Φάμελλος: Με μέτρα-ασπιρίνες, ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και των καρτέλ, προσπαθεί να σταματήσει την κατάρρευσή του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...