ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για WikiLeaks, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ντέλια Βελκουλέσκου, ΠΑΣΟΚ, Πολ Τόμσεν,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ευρωκοινοβούλιο φέρνει το θέμα της διαρροής των συνομιλιών των στελεχών του ΔΝΤ η ευρωβουλευτής της Ελιάς Εύα Καϊλή.
Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, σε επιστολή της προς τον εκτελεστικό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών στο χώρο του διαδικτύου, οργανισμό για τον όποιο είναι η υπεύθυνη ευρωβουλευτής από την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, ανέλυσε την ανάγκη για ασφαλείς διόδους επικοινωνίας.
Πιο συγκεκριμένα, η κ. Καϊλή επισημαίνει ότι «σε μια εποχή που πολιτικές εξελίξεις εκβιάζονται, και διαπραγματεύσεις κατευθύνονται με μεθόδους κατασκοπείας, είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε τις συνομιλίες στο υψηλότερο επίπεδο ασφαλείς και ακέραιες».
Η ευρωβουλευτής στην επιστολή της προτείνει την ανάληψη δράσης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό, ο οποίος εδρεύει στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων, μια ενημερωτική καμπάνια για τους κινδύνους των κυβερνοεπιθέσεων και τέλος η κατάθεση προτάσεων ή ακόμα και ανάπτυξη μεθόδων και λογισμικού κρυπτογράφησης από τον οργανισμό για τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, αποτελούν τα τρία στάδια δράσης που προτείνει η ευρωβουλευτής για την διασφάλιση της ακεραιότητας των διαδικασιών.























































