Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα αιτήματα των αγροτών είναι καλή βάση διαλόγου είπε ο Τσίπρας

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ως καλή βάση διαλόγου χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τα αιτήματα των αγροτών, κατά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ απέδωσε σε ανταγωνισμούς όσα έγιναν εκτός του Μεγάρου με τους αγρότες που δεν κατάφεραν να μπουν.

«Έχω προτάσεις για το φορολογικό και το ασφαλιστικό, είμαι υπέρ του διαλόγου», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους αγρότες.

Μάλιστα ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει ένα μόνιμο συμβούλιο που θα εκπροσωπεί το αγροτικό κίνημα και θεσμικούς φορείς για να «σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα».

Για τους αγρότες που έμειναν εκτός της συνάντησης επεσήμανε: «Αντιλαμβάνομαι, γιατί και εγώ από κινήματα προέρχομαι, ότι δημιουργεί ανταγωνισμούς το θέμα της εκπροσώπησης».

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι: «Δεν μπορούμε να χαράξουμε πολιτική χωρίς τις δικές σας θέσεις και προτάσεις» ενώ πρόσθεσε οτι οι προτάσεις θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τις δημοσιονομικές συνθήκες.

«Αν δεν ανακτήσουμε τον εθνικό μας πλούτο δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για εισόδημα ούτε για συντάξεις ούτε για έξοχο από την κρίση», ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «πρωτοπόρος σε αυτό μπορεί να είναι ο αγροτικός χώρος».

Απευθυνόμενος προς τους αγρότες ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να χαράξουμε πολιτική για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, χωρίς να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις δικές σας προτάσεις και θέσεις, αλλά την ίδια στιγμή και οι δικές σας θέσεις δεν μπορούν να μην λαμβάνουν υπόψιν το συνολικότερο πρόβλημα του τόπου και τις δημοσιονομικές συνθήκες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποκαλύψεις του Inside Story για την «Ομάδα Αλήθειας» – Ποιοι και πώς πληρώνουν τα «τρολ» της ΝΔ

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Harvard Kennedy School για την Κοινωνική Δικαιοσύνη και τον προοδευτικό οικονομικό πατριωτισμό

Ο Αλέξης Τσίπρας ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση

Ο Αλέξης Τσίπρας σε Κινέζους φοιτητές στο Χάρβαρντ: «Πρέπει να αναζητήσουμε ξανά τη λέξη “πολιτισμός”»

Πίσω από τις «κλειστές πόρτες»: Ποιος κάνει λόμπι και ποιος χάνει έδαφος;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...