Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποστόλου: Θα περιμένουμε νέα αιτήματα από τους αγρότες

Αποστόλου: Θα περιμένουμε νέα αιτήματα από τους αγρότες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κυβέρνηση θα περιμένει να υποβληθούν και άλλα αιτήματα από τους αγρότες, προκειμένου να προχωρήσει η συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με όρους αντιπροσωπευτικότητας για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου, μόλις πληροφορήθηκε ότι υποβλήθηκαν αιτήματα αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι υποβάλλεται αυτήν τη στιγμή κι άλλο ένα αίτημα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό» είπε ο κ. Αποστόλου και ενημέρωσε: «Όπως γνωρίζετε υπάρχουν και άλλα αιτήματα και είναι θετικό ότι άρχισαν να ανταποκρίνονται οι αγρότες που κινητοποιούνται στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για διάλογο. Εμείς θα περιμένουμε κι άλλα αιτήματα να υποβληθούν, γιατί θέλουμε σε αυτήν τη συνάντηση, όχι μόνο να υπάρχει μία αντιπροσωπευτικότητα, αλλά και προκειμένου ο διάλογος να είναι πραγματικά ουσιαστικός και να αφορά όλους τους αγρότες. Θα καταβάλουμε μία προσπάθεια, ούτως ώστε η επιτροπή που θα συναντήσει τον πρωθυπουργό να έχει αντιπροσωπευτικότητα, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο αυτήν την ώρα».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησε ότι θα γίνει σύντομα, αλλά αυτήν την ώρα προέχει η αντιπροσωπευτικότητα, ώστε να αφορά όλους τους αγρότες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Συνεργασία των ευρωπαϊκών και αμερικανικών προοδευτικών δυνάμεων για διεθνές δίκαιο και ειρήνη

Βαθιά θλίψη του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου: «Η φωνή του θα λείψει από την ανθρωπότητα»

Αλέξης Τσίπρας: Η αποτίμηση του πρώην πρωθυπουργού για τις διαλέξεις του στο Χάρβαρντ

Η UNESCO καθιέρωσε «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας» την 9/2 – Το ΥΠΕΞ ανερυθρίαστα «εξαφάνισε» τα ονόματα του εμπνευστή Γιάννη Κορινθίου, Τσίπρα και Κοτζιά που την καθιέρωσαν το 2017

Αποκαλύψεις του Inside Story για την «Ομάδα Αλήθειας» – Ποιοι και πώς πληρώνουν τα «τρολ» της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...