ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Ελληνική Κυβέρνηση, Κινητοποιήσεις, Μπλόκα Αγροτών, Παναγιώτης Σγουρίδης,

















































Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Ουκρανικά υποβρύχια drone έπληξαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο – H στιγμή της έκρηξης (βίντεο)
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι αγρότες βγήκαν έξω στους δρόμους χωρίς να ξέρουν τι ζητάνε, λένε “tabula rasa”. Είναι δυνατόν να γίνει διάλογος αν δεν ξέρουν τι ζητάνε;», τόνισε σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης.
«Υπάρχουν στο σχέδιο προτάσεις ευεργετικές που δεν τις ξέρουν και να καθίσουν να τις δουν», επισήμανε, ενώ στην επισήμανση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε στα τρακτέρ, έκανε λόγο για αμετροέπεια.
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας δήλωσε πως «οι αγρότες είναι διασπασμένοι στο εσωτερικό τους και από σήμερα θα αρχίσουν να καταθέτουν τις προτάσεις τους στην κυβέρνηση. Αν δεν έχεις αυτές τις προτάσεις, δεν μπορείς να κανείς τις δικές σου υποχωρήσεις».























































