ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Ελληνική Κυβέρνηση, Κινητοποιήσεις, Μνημόνιο, Μπλόκα Αγροτών, Όλγα Γεροβασίλη, Τρόικα,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είναι σταθερή θέση της κυβέρνησης ότι όλη η διαδικασία οφείλει να ολοκληρωθεί σε συντομότατο διάστημα καθώς ούτε η Ελλάδα ούτε η Ευρώπη έχουν χρόνο για χάσιμο» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Όπως επιπλέον επισήμανε: «οι εστίες αστάθειας πολλαπλασιάζονται και δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης. Οι όποιες διάφορες μπορούν και πρέπει να γεφυρωθούν. Η μπάλα είναι στο γήπεδο των θεσμών».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος απηύθυνε κάλεσμα στους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση, σημειώνοντας επιπλέον ότι «ο διάλογος με τους αγρότες δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση».
Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης ή πρόωρων εκλογών, ξεκαθάρισε παράλληλα η Όλγα Γεροβασίλη, διαψεύδοντας εκ νέου τα σχετικά σενάρια.























































