ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με έκπληξη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ διάβασε δημοσιεύματα του Τύπου της Κομοτηνής και της Ροδόπης που τον εμφάνιζαν να… έχει προπηλακιστεί από διαμαρτυρόμενους αγρότες.
Μάλιστα, τα εν λόγω δημοσιεύματα απέδιδαν στον προπηλακισμό του το γεγονός ότι δεν βρέθηκε δίπλα στο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, κατά την περιοδεία του τελευταίου στην εκλογική περιφέρεια του Καραγιουσούφ, την Κομοτηνή, αναφέρει το Matrix24.gr.
Μόνο που… όπως κατήγγειλε ο ίδιος, ουδέποτε προπηλακίστηκε από αγρότες, ενώ δεν βρέθηκε δίπλα στον υπουργό διότι τότε που υποτίθεται ότι… προπηλακιζόταν, εκείνος βρισκόταν στο γραφείο του στην Αθήνα και στη Βουλή, για τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις.























































