Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε αναζήτηση συμμαχιών ο Τσίπρας στο Νταβός

Σε αναζήτηση συμμαχιών ο Τσίπρας στο Νταβός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο περιθώριο του φόρουμ στο Νταβός όπου μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας, θα δει τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.
Στις συναντήσεις του κ. Τσίπρα με ευρωπαίους και αμερικανούς αξιωματούχους πρόκειται να συζητηθεί το θέμα της συμμετοχής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα, όπως και το θέμα της αξιολόγησής του.

Στο κυβερνητικό επιτελείο έχουν διαπιστώσει ότι η πλευρά των δανειστών επιχειρεί με προσκόμματα να πάει πίσω όλο τον κυβερνητικό σχεδιασμό για γρήγορη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και άμεση έναρξη της συζήτησης για τη διευθέτηση του χρέους. Κατόπιν τούτου ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει επάνω του την υπόθεση προσπαθώντας να φρενάρει τις αιματηρές περικοπές που ζητούν και δεν φαίνεται να έχουν τέλος.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει στο Νταβός ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Η γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ δεν θα βρίσκεται στο Νταβός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Συνεργασία των ευρωπαϊκών και αμερικανικών προοδευτικών δυνάμεων για διεθνές δίκαιο και ειρήνη

DW: «Κατήφεια» στην Εαρινή Σύνοδο ΔΝΤ-Παγκόσμιας Τράπεζας

Βαθιά θλίψη του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου: «Η φωνή του θα λείψει από την ανθρωπότητα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε «καλό Πάσχα» στον «άκρως καταστροφικό Ηλίθιο» Τζο Μπάιντεν

Αλέξης Τσίπρας: Η αποτίμηση του πρώην πρωθυπουργού για τις διαλέξεις του στο Χάρβαρντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...