ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Δημόσιο Χρέος, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελάφρυνση Χρέους, Ελληνικό Χρέος, Κριστίν Λαγκάρντ, Πολ Τόμσεν,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμα πιο επώδυνα μέτρα για το Ασφαλιστικό ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο σε «συνεργασία» με το Βερολίνο, φαίνεται πως θα ρίξει ως αντάλλαγμα το ..τυράκι της μερικής ελάφρυνσης του χρέους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά», η Κριστίν Λαγκάρντ φαίνεται να έχει υπαναχωρήσει από τη θέση περί δραστικής μείωσης του χρέους για να γίνει βιώσιμο και να συναινεί σε μικρότερη ελάφρυνση.
Η συζήτηση για το ασφαλιστικό της Ελλάδας φέρεται να έγινε στο Βερολίνο μεταξύ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Πολ Τόμσεν, με τις… ευλογίες φυσικά της Κριστίν Λαγκάρντ.
Υπενθυμίζεται ότι είχε διαδραματιστεί «θρίλερ» σχετικά με την παρουσία ή μη του Πoλ Τόμσεν στο ραντεβού Τσακαλώτου – Σόιμπλε την περασμένη Τετάρτη.























































