Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Θα κάνω ανανέωση, αλλά μαζί με αξιοκρατία στη Ν.Δ.

Μεϊμαράκης: Θα κάνω ανανέωση, αλλά μαζί με αξιοκρατία στη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την επικοινωνιακή πολιτική των υψηλών τόνων ακολούθησε και  ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τρεις μόλις μέρες πριν τις εκλογές, παρουσιαζόμενος στο Live News του E ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι τόσο στον αντίπαλό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ήθελε να ψηφίσει η βάση του κόμματος, ενώ προσέθεσε πως μετέχει σε μία μάχη ιδεών και όχι γενεών. “Θεωρώ προσβολή να λέει ο Μητσοτάκης ότι θέλει να γκρεμίσει όλα τα παλιά. Θα κάνω ανανέωση, αλλά μαζί με αξιοκρατία. Το κριτήριο της ηλικίας είναι παρεΐστικο και ευνοιοκρατικό”.

“Από την αρχή είχα πει ότι ο Γραμματέας θα πρέπει να είναι βουλευτής και να έχει κάνει πόθεν έσχες”, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος ερωτηθείς για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

“Ο υπαρχηγός του Μητσοτάκη, ο Άδωνις, είχε πει πως με δική του πρωτοβουλία έκανε τις απολύσεις τότε, όχι λόγω τρόικας. Μεταρρύθμιση δεν είναι μόνο οι απολύσεις, αλλά και οι διαρθρωτικές αλλαγές”, σημείωσε επίσης.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι εφόσον εκλεγεί, θα υπάρχουν εκλογές μόνο αν κάποιος ξεφύγει από την κομματική γραμμή.

Επίσης, ο Β. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι ο λόγος της ΝΔ είναι ενωτικός και όχι ταξικός, ενώ κληθείς να σχολιάσει την έμμεση στήριξη Τζιτζικώστα που φέρεται να υπάρχει υπέρ Μητσοτάκη, τόνισε ότι δεν ασχολείται, ενώ ανέφερε κάποια από τα στελέχη που είχαν υπογράψει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα που σήμερα έκαναν δήλωση στήριξης υπέρ του ιδίου.

“Μέχρι το 2012 μας έβριζαν από πάνω μέχρι κάτω, αλλά η ΝΔ έχει γενναιοψυχία”, ήταν το αιχμηρό σχόλιό του για τους Γεωργιάδη και Βορίδη. “Πιστεύω όμως ότι αμφότεροι είναι καλοί ως εκφραστές κομματικής άποψης”, προσέθεσε.

Ιδιαίτερα αιχμηρός παρουσιάστηκε και ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον “υποκριτή, τυχοδιώκτη, προσχηματικός”, ενώ σημείωσε πως ο πρωθυπουργός “μας δούλεψε όλους”.

“Το φαξ ήταν πρόταση του κ. Μητσοτάκη που εγκρίθηκε ομόφωνα. Εγώ είχα προτείνει το mail αφού πληρώναμε τόσα λεφτά στη Vodafone. Αλλά αυτά δεν είναι σημαντικά, είναι μόνο για να κερδίσουν κάποιοι λίγη επικαιρότητα”. “Ο Κλίντον του έκλεισε συνέντευξη με επενδυτές που όμοια δεν έχει δει κανένας Ευρωπαίος ηγέτης και αυτός την κλώτσησε. Δεν το έχει το παιδί. Του ζητήσαμε μία εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και δεν το έκανε”, προσέθεσε στο ίδιο μήκος κύματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: Στο 23% η ΝΔ – Μόλις ένας στους τέσσερις πολίτες επικροτεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση: Μόλις στο 24% η ΝΔ – Οι πολίτες θέλουν συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Μάριος Σαλμάς – «Τον εκβίασαν για να μη μιλήσει» – Σοβαρές καταγγελίες κατά Μητσοτάκη

Μάριος Σαλμάς: «Ο γιος του πρωθυπουργού προανήγγειλε τη διαγραφή μου από τις ΗΠΑ»

Αυξάνονται οι διαφωνούντες γαλάζιοι βουλευτές – Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Σαλμά για να τους φιμώσει – Ο διάλογος πριν την «εκδίωξη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Αλέξης Τσίπρας: «Προάσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων απέναντι σε τουρκικές προκλήσεις»
«Την ανάγκη να διατηρηθεί η δυναμική που δημιουργήθηκε για την ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής από...