Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Αναξιόπιστος ο Τσίπρας

Μητσοτάκης: Αναξιόπιστος ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αποδειχθεί αναξιόπιστος εξέφρασε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο φλερτ μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Βασίλη Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων, σημείωσε ότι δείχνει πως ο πρωθυπουργός υποκρύπτει μεγάλη ανησυχία για την κυβερνητική πλειοψηφία.

Όπως σημείωσε, «μπορεί να λέει ότι αισθάνεται άνετα με την κυβερνητική του πλειοψηφία, αλλά αποδεικνύεται ότι μπορεί να είναι πολύ πιο εύθραυστη».

Παράλληλα, τόνισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η Ν.Δ. θα συμπράξει σε ένα σχήμα μεγάλης κυβέρνησης», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια «σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για το καλό της Ν.Δ.».

Αν και τόνισε αναφορικά με το ασφαλιστικό ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να συναινέσει, σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας μόνος του μας έφερε σε αυτή την κατάσταση και μόνος του θα μας ξεμπλέξει», ωστόσο σημείωσε ότι είναι ανοιχτός σε συζητήσεις θεμάτων που αφορούν θεσμικές αλλαγές, όπως η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση, η οποία τόνισε πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μητσοτάκης στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου

Φαραντούρης: «Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αντιστάθμισμα για την ακύρωση σημαντικών έργων, όπως η ηλεκτρική διασύνδεση»

Χατζηδάκης: Πώς δικαιολόγησε ότι η κυβέρνηση επιστρέφει στην κοινωνία μόλις 1 δισ. από τα 11,4 δισ. του ματωμένου πλεονάσματος

Φάμελλος: Με μέτρα-ασπιρίνες, ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και των καρτέλ, προσπαθεί να σταματήσει την κατάρρευσή του

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...